menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Heerlen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Heerlen

Een kundige Payroll uit Heerlen helpt u graag verder.

Is payrolling in Heerlen iets voor uw onderneming

In Heerlen heeft u een onderneming. U bent startende ondernemer of heeft een klein tot middelgroot bedrijf. De continue wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is voor u lastig bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte van een medewerker, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn te groot geworden voor uw onderneming. Als ondernemer staat u niet alleen met deze problematiek. Een payroll bedrijf in Heerlen kan de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgeverschap, met alle verplichtingen voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Uw mensen komen in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. Het payrollbedrijf neemt de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook de doorbetaling van salaris bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw bedrijf kan op die manier weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. Het werven van nieuwe werknemers blijft u gewoon doen, neemt u mensen in dienst, dan kunt u deze onderbrengen bij de payroll partner.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar voor grotere bedrijven. Het weghalen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleinere onderneming een stuk minder stress. ZZP’ers en freelancers kunnen ook van payrolling gebruikmaken. Freelancers en ZZP’ers werken dan in loondienst en hierdoor vallen ze onder de sociale verzekeringen. Op deze manier stuurt u de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw uurtarieven. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

395
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
4.342
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Heerlen

Professionele payrollbedrijven uit Heerlen

U heeft formeel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw medewerkers onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met uw onderneming! Op dat moment heeft u uw handen weer vrij, vrij om om u te concentreren op uw onderneming. Uw payroll partner neemt alle administratieve rompslomp voor zijn rekening, of het nu gaat om pensioenen, begeleiding bij ziekteverzuim of salarissen, u heeft hier geen omkijken meer naar. Alles dat u nog moet doen is zorgen voor de werkroosters van de werknemers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Misschien is het een vreemd idee: u bent de leidinggevende van een bedrijf zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigoureus. Natuurlijk kunt u zich ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld oproepkrachten of nieuwe medewerkers bij een payroll partner. In geval van de personeelsleden zal er niet veel te veranderen. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden kan voor hen van kracht blijven. En wanneer zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij ondersteuning van de payroll organisatie die hiervoor specialisten in dienst heeft.

Payrolling regio Heerlen, wat mag het kosten

Het tarief van de payroll organisatie bestaat uit een aantal delen, maar het komt eenvoudig gezegd op neer dat het uurloon van de betreffende medewerker is verhoogd met een opslag. In de opslag zitten kosten verwerkt zoals het voeren van de administratie en het gedekt zijn van de risico’s als onder andere ziekte en arbeidsongeschiktheid. Payroll bedrijven kunnen wegens hun omvang veel goedkoper polissen afsluiten. U moet niet vergeten, dat dit onkosten zijn die u ook moet maken als u werknemers in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Sharin Janzen, regiomanager in Heerlen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Heerlen.

Vergelijk vrijblijvend payroll professionals in Heerlen!

Onderzoek hebben wij al voor u geregeld. Zo eenvoudig kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll bedrijven geregistreerd die zeer ervaren professioneel zijn. Het zijn specialisten met heel veel ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu gemiddeld aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw onderneming? Bedenk ook eens wat u kunt doen met de vrijgekomen tijd, als u besluit gebruik te maken van payrolling

Benieuwd naar hoe payrolling voor uw onderneming uitpakt? Vraag dan eens geheel vrijblijvend payroll offertes aan. U kunt nu eenvoudig en snel via onze internetsite bij diverse payroll organisaties in Heerlen meerdere prijsopgaven opvragen. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en kiezen met welke payroll partner u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Heerlen te zeggen hebben!

img

Valentijn van Zalingen

Het meest belangrijke voor mij is transparante communicatie. Door de hulp van Professionals Heerlen ben ik terechtgekomen bij een deskundige Payroll. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie hulp!

img

Fransien van de Graaf

Vrijwel meteen een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig geholpen door Professionals Heerlen. Ook in het weekend stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in Heerlen

Let's Talk

Bij Professionals Heerlen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier